Cabaret

De leukste lach vind ik die waarin een ohohoh doorklinkt. Zo’n grap die net niet over het randje gaat waarvan het publiek denkt: Eindelijk eens iemand die het zegt.
Mijn taak is het om de informatie die u en een aantal medewerkers tijdens een intakegesprek hebben gegeven te vertalen naar een vrolijk, aangenaam en groepsgevoelversterkend cabaretoptreden waar met plezier over wordt nagepraat.

Als ik dit doe tijdens congressen dan zit ik er vaak bij en vat de dag op mijn manier samen (wrap-up). En dan noem ik het congrescabaret.

Als bedrijven een feest of presentatie hebben en er wordt bijvoorbeeld een intermezzo gezocht om de leemte tussen diner en feestavond op te vullen dan noem ik het bedrijfscabaret. Maar what’s in a name. Er moet gewoon gelachen worden.

Ik hoor dat ik mijn materiaal goed kan afstemmen op de doelgroep. Daar ben ik trots op en ik kom nog eens ergens. Van metaalrecyclers tot darmchirurgen; ze zijn me allemaal even lief.

Ik kom graag met pianist al is dat niet altijd noodzakelijk. Met z’n drieën kun je weer meer sketchmatige dingen doen maar laten we dat bespreken als we samen koffie drinken. Ik verheug me d’r nu al op.

 

 

Meer informatie? Neem contact met mij op.

Neem contact op